me, myself and I

2/26/2012

Moikka!
Mä oon siis Anette, 16-vuotias Satakunnasta. Peruskoulua jäljellä 3 kuukautta ja parin päivän päästä yhteishaku edessä! Rehellisesti en tiiä enää yhtää mihin haluan, vaikka äskön vielä tiesin. Silti pitkän aikaa mun unelma on ollu muotiala, pr-työtä, stailistin ja toimittajan työtä. Mut kuitenki, eihän meistä monikaan tiiä mikskä tulee "isona".
Photobucket
Mulle perhe ja ystävät on melkeinpä kaikki. En toden totta pärjäis täs maailmas ilman niitä!
Perheeseen kuuluu isi, äiti ja isoveli. Vaikka meillä riidellää melkeinpä all the time, ni tätä mä silti rakastan;-)
Ystäväporukka onki mulla sitte aika tiivis. Tietty löytyy muitaki ystävii joiden kans oon aina vähän väliä, mut tää meidän kuuden tytsin porukka on ihan ykköne!
Photobucket
Mulla alko syksyllä seittemäs vuosi pesäpallon parissa. Se on siis mun harrastus, en voi sanoo et henkeen ja vereen mut tosissaan kuitenki! Tää vuosi kuitenki saattaa olla se viimeinen, ken tietää. Mut voin kertoo, että pesis on ihan parasta;-) Vietin myös riparini pesäpalloo pelatessa Espanjan auringossa. Ikimuistosta!
Photobucket
Valokuvaus on myös yks asia mitä rakastan. Mulle se on enemmän ku vaan napin painamista. Pystyn ilmasee sillä itteeni, tappaa aikaani, taiteilla, hassutella, vaikka mitä! Tällä hetkellä mulla on Canon EOS 450d ja objektiiveina Canonin perus kittiputki 18-55mm, Samyangin fisheye ja Canonin 50mm. Mulla tää runko kuitenki tuntuu näyttävän viimesiä päiviään, mut saapahan nyt nähdä hankinko uutta vai oppiiko toi käyttäytymään!
Photobucket
Ajan mittaan tuutte kyllä saamaan musta sitte varmasti enemmän irti, joten pidetää peukkuja!
Nyt tämä tytsi lähtee kattomaan leffaa, pakko vähän valvoa viimesenä lomayönä;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti