söndag

10/14/2012

Angus and Julia Stone - Hold On
Viikko paketissa ja ihanan rentouttava viikonloppu takana. Vietettiin eilen tyttöjen kanssa iltaa, syötiin hyvin ja juoruiltiin. En tiiä mitään parempaa kun se, että saat nauttia hyvästä seurasta kaiken hullunmyllyn keskellä. Koeviikon jälkeen sai vaan unohtaa kaiken hetkeks. Kokeiden tulokset ei ollut todellakaan parhaimpia, mutta tiiänpä miten jatkossa toimia! Ja helpotukseks tokan jakson aineet onkin semmosia mitkä ei oo ainakaan koskaan ennen tuottanu pahempia ongelmia. 
Tänään kun herätyskello soi siinä 8.45, olin jo nukahtamassa uudelleen kunnes tajusin minkä takia se soi. Kello kymmeneltä oltiin siis hallilla alottelemassa uutta pesiskautta tyttöjen kanssa. Intoo mulla riittää nyt onneks paljonkin! Koko päivän kruunas, kun isi halus tehdä jotain hyvää ruokaa. Voi että, kun mä rakastan sen tekosia. Nytkin saan vaan herkutella pannukakulla, omnom. Loppuilta menee huomisia vaatteita valkatessa ja parin PLL-jakson parissa. Nauttikaapa tekin vielä hetki tästä sunnuntaista! 
Photobucket Photobucket Photobucket

2 kommenttia:

  1. Voivoi et sais laittaa tuollaisia herkullisia pannari kuvia tänne sillon, kun mulla on nälkä! :-D Taidankin tehdä pannukakkua illalla haha :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, pannari vie hyvin nälän pois;-)

      Poista