IT NEVER GETS EASIER YOU JUST GET BETTER

2/06/2013

 photo IMG_0137_zps746872fe.png photo IMG_0127_zps9a5d1eff.png Oltiin sunnuntaina joukkueen kanssa turnauksessa ja tietysti viimisessä pelissä mun piti mennä teloon nilkkani. Samaisessa nilkassa on ollu ennenkin vaivoja, enkä aatellu sen olevan vakavampaa mutta eihän se ihan niin mennytkään.. Jalassa komeilee tällä hetkellä jonkinlainen tuki ja liikuntakieltoo mulla on viikon verran ellei kauemminkin. Tälläselle treeniaddiktille tääkin ilta on ollut jo tuskaa kun tietää muiden joukkuelaisten olevan treenaamassa, joten en halua ees kuvitella miltä loppuviikosta tuntuu..:-D Onko sielä lukijoissa muitakin urheilulle omistautuneita vai suositteko ennemmin penkkiurheilua?;-) Haluaisin muutenkin kuulla teidän juttuja treenaamisesta, viikon treenejä, mitä teette jne!

10 kommenttia:

 1. Menikö se nilkka pahastiki? :o parantele ny ittes kuntoo, et saadaan meidän joukkueen 4 takasi kentälle! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivelsiteet vissii jotenki..:s hehe joo parannellaan!

   Poista
 2. mitä sä harrastat ? :) parane pian !

  VastaaPoista
 3. täälä ilmottautuu ainaki yks urheiluhullu! jos oon parikin päivää ilman urheilua ni pakko lähtee esim lenkille:D

  VastaaPoista
 4. Pitäis kanssa saada motivaatiota jostakin urheilemiseen.. Itelle tuntuu kauheen hankalalta lähtee ovesta ulos kun toisille se taas tuntuu olevan niin helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ainakin saan paljonki motivaatiota siitä, kun mietin vaan sitä tunnetta treenin jälkeen! Treeni ku treeni on aina parempi ku tekemättä jättäminen;-)

   Poista
 5. Oon alkuvuonna hurahtanu entistä enemmä puntilla käymisee mutta nyt on kaks viikkoo taukoo flunssan takia.. Lisäks tanssisalin puolella tulee käytyä useempi kerta viikos ja erilaisten ryhmäliikuntaryhmien ohjaajana tulee aerobinen treenaus hoidettua samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla urheiluistas, kuulostaa hyvän monipuoliselta! Puntilla käynti on kyllä silti ihan parasta, tai ainakin sillon kun puntti onnistuu..;)

   Poista