VIA INSTAGRAM

2/22/2013

Lähettiin risteilylle siis tiistai-iltana ja menomatka meni vaan (pahaa ruokaa) syödessä sekä tax freetä kierrellessä.
Maissa oltiin noin kolmetoista tuntia, mikä oli tällaiselle himoshoppaajallekin liian pitkä aika. Kaupungilla tuli oltua tosiaan riittävästi ja jäihän sieltä jotain käteenkin, vaikka ei läheskään kaikkea mitä lähin etsimään. En tiiä olinko vaan nirso, mikä olis uutta, vai oliko tarjonnat oikeesti niin huonot, että mikään ei ollut mun mieleen.
 photo Untitled2-2_zps5a3b8b01.png
Tietenkään reissu ei voinut olla kokonaisuudessaan onnistunut, nimittäin Suomen puolella herätessäni huomasin ettei kaikki oo täysin kunnossa. Pelkkä seisominenkin oli raskasta ja huono olo paheni pahenemistaan. Matka kotiin tuntui ikuisuudelta enkä pystynyt syömään ruokaa koko päivänä. Kotona teki mieli vaan nukkua, jotta olo paranis. Diagnosoitiin se äitin kanssa selväks merisairaudeks. Eikä tää tietenkään ollut tarpeeks, vaan pitihän jotakin jäädä ja tällä kertaa se oli kamera.. Nyt ollaankin soiteltu äitin kanssa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ja vielä ootellaan tietoja, josko se ois hyvällä lykyllä palautettu jonnekin. Muuten mun säästäminen taitaakin kohdistua uuteen kameraan ja siinä voi mennäkin hetki.. Tulkaa joku pliis lyömään mua, tyhmä minä!
 photo kollaasi-3_zps0f60ab52.png
1. Takki 699SEK ~ n. 80€ Zara 2. Huppari 60€ ja t-paita 24€ Hollister 3. Huivi 99SEK ~ 10€ Lindex, jegginsit 60€ Hollister 4. Treenitoppi n. 28€ Stadium 5. Kello 499SEK 250SEK ~ n. 30€ Ur&Penn 6. Ripsentaivutin 4,60€ ja Lancomen ripsiväri n. 26€ Tax Free, Body Mist 14€ Hollister

Tässä nyt kuitenkin ne mitä vähäisistä ostoskasseista löytyi. Ostoksiin oon supertyytyväinen, varsinkin uuteen takkiin vaikka tää ei ollutkaan ihan se mitä hain. Suosikiks nousi selvästi Hollisterin liike ja rahaa sinne saa kyllä valitettavasti palamaan liiankin helposti.. Liike oli muutenkin oudolla tavallaan ihana, vaikka sovituskoppiin odottelinkin semmoset puolisen tuntia mutta kärsivällisyyshän palkitaan! Seuraavaa Tukholman reissua odotellessa..:-)

7 kommenttia: