VIIKKOKATSAUSTA

3/31/2013

Postaustahti on lipsunut viime aikoina melko hurjasti, mutta aika ei vaan yksinkertasesti riitä kaikkeen. Koeviikko pärähti tosiaan tiistaina käyntiin ja neljä koetta ois vielä edessä. Pieni lomailu on onneks saanu ajatukset edes hetkeks muualle ja tänään mulla on vihdoinkin täysin vapaa päivä. Pikapuoliin mun on silti pakko ottaa enkun kirja taas käteen..
 photo examweekek_zps3f06a19c.png photo easterrr_zps25e3627d.png photo easterrr3_zps18828adc.png
Viikkoon sisälty vaikka mitä lukemisesta luisteluun ja kampaajalla käyntiin, jonka tuloksena tuugi on taas vaaleempi. Lauantaina käytiin äitin kanssa pikashoppailulla Tampereella, josta tarttukin kaivattuja ja sitäkin kivempia juttuja mukaan. Lompakon onneks mulla on viikonloput taas täynnä, ennen kuin lähetään tytyjen kanssa Helsinkiin kuun lopussa!
No mutta, Tampereelta kotiuduttua lähettiinkin Annin kanssa melkein samantien Poriin Moonan luo. Käytiin ihan ravintolassa syömässä ja suunnitelmien muuttumisesta huolimatta pidettiin pitkästä aikaa kivaa!

8 kommenttia:

 1. En haluis vaivata tällaisella jutulla, mutta en oikeen löytänyt vastausta googlaamallakaan. Eli osaatko auttaa siinä miten tekstin ja kuvan väliin jäävän tyhjän saisi pois? Kiitos avusta, jos ymmärsit mitä tarkoitan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ymmärsin oikein, niin mulla se ainakin pieneni kun muokkasin päivämäärän sekä otsikon väliä:-D siihen löytyy ohjeet täältä http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/miten-otsikon-paivamaaran-valia-pystyy.html :)

   Poista
 2. kuin et hymyile koskaan tollai hampailla, näytät niin elämäniloselta!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos, ite en vaan tykkää/oo tottunu hammashymyyn:-D

   Poista
 3. kuinka paljon aikasemmin koetta alat yleensä lukee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu täysin aineesta! Esim tän päiväsee espanjan kokeesee alotin vasta eilen, eli päivää ennen mutta perjantaina olevaan psykaan oon alottanu jo viikonloppuna:)

   Poista
 4. sulle olis haaste :D http://onlyskyisthelimitt.blogspot.fi/

  VastaaPoista