WEEK 9 IN PICTURES

3/03/2013

 photo collage2_zps4c51be6d.png 1. Sarjojen katselua. Piinaavaa odottaa aina viikon verran seuraavia jaksoja! 2. Meitin pärstä 3. Epätarkkaa kuvaa ennen treeneihin lähtöä 4. Nopeestihan se kampaajalla käynti kulu korotustenttiin lukiessa, or not..

 photo collage22_zps395aa9c6.png 5. "Uuden" sarjan alottelemista, eihän tää oo kuin vasta kolmas seurattava sarja tällä hetkellä.. 6. Innokkaana ja erittäin freesinä lähdössä treenailemaan. Tossa näkyy muuten myös sitä tän hetkistä hiusväriä! 7. Mikä siinä on, kun arkipäivät menee helposti ilman herkkuja mutta sitten tuleekin se viikonloppu.. No ehkä ihan sallittua, nimittäin huomisesta lähtien tähän taloon ei tuoda mitään herkkuja kuukauteen taikka kahteen! Asiasta kuitenkin siihen oikeeseen, tein siis friteerattuja banaaneja, superhyvää sanon minä! 8. Kouluviikkoon valmistautumista, blaah..

Muutamat kuvat tältä viikolta, jotka julkaistavaks kelpas. Oon tällä viikolla pohdiskellut aikalaillakin, että viittinkö koko ajan lisätä näitä puhelimella räpsittyjä kuvia vai meneekö teiltäkin täysin maku näihin postauksiin. Joten kertokaa pliis, haluatteko katsella tällasia postauksia vai kehittelenkö jotain muuta, mitä? Ja ottakaahan tosiaan huomioon, että sitä kunnon kameraa ei ole mulla käytettävissä..

6 kommenttia:

 1. nää kännykkäpostaukset on ihan kivoja, mut olis kiva jos saisit laitettua näitä useemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jos näitä kerran enemmänkin halutaan, niin tottakai pyrin päivittelemään useemmin:)

   Poista
 2. juu nää kännykäpostaukset menee =)

  VastaaPoista
 3. mä niin tykkään tämmösistä postauksista! :) ihanan rennon näköstä ja kivoja kuvia! sulla on muutenkin upee blogi:)
  http://emiliamilana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista!:)

   Poista