AJATUSTEN SELVITTELYÄ

4/16/2013

Oon viime aikoina laiminlyöny tätä blogia ihan liikaa, mutta toisaalta hyvä niin. Mulla on nimittäin ajatukset menneet totaalista siksakkia sekä blogin lopettamisen, uuden aloittamisen että jonkin näkösen tauon pitämisen suhteen, että tämmönen pienimuotoinen, ajatuksia selventävä breikki tästä hommasta oli enemmän kuin paikallaan.
Päätin kuitenkin, että blogi on ja pysyy. Kirjottelen silloin, kun aikaa sekä kiinnostavampaa asiaa löytyy, enkä pakon edessä. Silloin mulla ja varmasti teillä lukijoillakin on parempi mieli ja kiinnostuskin pysyy paremmin yllä! photo postaus_zpsb7bd4cb2.png 1. Viimeisen jakson kirjapinoa, vielä jaksaa muutaman viikon! 2. Mun tekis melkein joka päivä pistää tää huivi kaulaan, siitä kun on tullut jo monen aamun pelastaja.. 3. Pitkän ajan jälkeen nähtiin tyttöjen kanssa, ja vajaan neljän tunnin makoilukshan se meni :-D 4. Leivoin viikonloppuna ihkaensimmäistä kertaa leipää 5. ... ja tältä näytti lopputulos. Niin hyvää ja terveellistä kaiken lisäks! 6. Hymyilytti kivan koulupäivän jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Moi! Luin tossa sun vanhempia postauksia, niin eikös sulla joskus ollut hiustenpidennykset? Oon harkinnut sellaisia kevään juhlia varten ja mietin, että mistä oot omas ostanut ja paljon maksoi ym. sellasta pientä infoo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mulla on ollut pariin otteeseen teippipidennykset, jotka kävin ihan parturissa laittamassa sekä klipsit, jotka tosin tein vanhoista teipeistä haha. Hinnathan on yleisesti parturissa vähän kalliimmat (jostain parista sadasta ylöspäin) kuin esim netistä tilattuna, mutta jos vaan esim. teipit aiot hankkia niin kannattaa parturiin mennä, ellei oo lähipiirissä jotain joka osais niitä laittaa:-) Ja toki jos aattelit pelkästään juhlia varten niin miksetpä sitte klipsejä hankkis, saa pitkät hiukset aina kun siltä tuntuu;-) Haha tulipa kunnon romaani, mutta toivottavasti jotain sait irti:-D

   Poista
 2. Ootpa nätti :> Näyttää onnistuneen hyvin toi eka leipäs!

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Ja jep, siltä se maistuki!

   Poista