KAUPUNKILOMAILUA

7/05/2013

Tallinnasta kotiuduttiin eilen illalla ja nyt oiskin luvassa vähän pidempää postausta koko reissusta!
Perinteeksi muodostunut jokakesäinen Viron reissu toteutettiin siis myös tänä kesänä ja matka kohti Tallinnaa starttaskin aikasin tiistaiaamuna. Vaikka edeltävänä iltana teki melkein mieli jäädä vaan kotiin, ootin silti innolla tota muutaman päivän lomailua. Tiedossa oli muun muassa shoppailemista ja vanhan kaupungin kiertelemistä. vanatallinn IMG_3979 Ensimmäinen päivä kului lähestulkooon pelkästään Rottermannin ja Viru-keskuksen vaateliikkeitä kolutessa, ravintolaruokaa syödessä sekä pikaisella kierroksella vanhassa kaupungissa. Oon aina yhtä innoissani Tallinnaan pääsemisestä, vaikkei se vertoja vetelekkään kunnon ulkomaille! vanatallinn2 Keskiviikkona ostoksilta tultua päätettiin, että lähdetään ettimään vanhasta kaupungista joku kiva illallispaikka. Monen menun lueskelun jälkeen löydettiin hyvältä kuulostava ravintola, ja se olikin nappivalinta niin ruoan kuin henkilökunnankin puolesta! Oli muutenkin ihana syödä ulkosalla, kun aurinkokin jaksoi vielä paistaa. piknik IMG_4152 vanatallinn3 Illallistamisen jälkeen suunnattiin takas hotellille ja kaupan kautta lähdettiin taas takasin vanhaan kaupunkin. Aina kun joku on ehdottanut lähtöä vanhaan kaupunkiin, ilme on mulla ollu melko tympääntynyt mutta tällä kertaa lähdin mukaan ihan innolla. Se osa Tallinnaa on kuitenkin niin kaunis paikka, että siellä viihtyy loppujen lopuks erittäin hyvin. vanatallinn4 Tykkään nykyään hirveesti vaan vaikka kattella auringonlaskua, tie sitten mistä johtuu, mutta taas Tallinnassa ollessa huomasin kuinka tykkään siitä näkymästä, varsinkin jos maisema on tän kaltainen.

Reissu oli kokonaisuudessaan onnistunut, eikä valittamisen aihetta löytynyt juuri mistään. Porukkakin oli tuttu, mikä teki matkasta entistä mukavamman! Ostoksista voisin tehdä erillistä postausta, jos teitä vaan kiinnostaa? :-)

13 kommenttia:

 1. Kurkkaa mun blogiin, siellä on pieni tunnustus sulle :)
  http://tiiiun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. liian isot noi valkoset rintsikat :/ ku vertaa sun bikinikuvaan..

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta, on se hyvä että näät kuvasta, paidan läpi, onko rintsikat liian isot mulle! Pyydän nyt kuitenki ystävällisesti, että mun ei tarvitse enää lueskella saman henkilön lähettämiä kommentteja kun kommenttiem taso on tällaista :-)

  VastaaPoista
 4. mistä oot löytäny ton farkkutakin :)

  VastaaPoista
 5. olis tääl ainakin yks jota ostokset kiinnostais =) ps. älä välitä noista anojen kommenteista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanen sitte kysyä, minkä vuoksi sä oot yksi niistä :-)

   Poista
 6. kenen kanssa lomailit? kivoja kuvia :)

  -maria :)

  VastaaPoista