NYT SAA TOIVOA

7/13/2013

IMG_4534 IMG_4532 Vihdoista viimein on senkin aika, että te ihanat lukijat saatte kertoa postaustoiveitanne. Koskaan en oo niitä pyydellyt, mutta nytpä pyydän! Itelläni tulee ensimmäisenä mieleen esimerkiksi kuvapostaus, eli te kertoisitte mitä asioita haluaisitte mun kuvaavan ja mä kuvailisin niitä mahdollisuuksien mukaan. Mutta tää oli vaan mun ehdotus, teidän mielipiteet on niitä, jotka ratkasee! Eli sana on siis vapaa, kommenttiboksiin saa kertoa mitä tahansa postaustoiveita! :-)

Aamulla oon lähdössä kattomaan Itä-Länsi-otteluita Hyvinkäälle, missä meneekin koko viikonloppu. Oon superinnoissani, sillä ohjelmassa on muutakin kivaa tekemistä kuin pelkästään otteluiden katselemista ;-) Reissusta kuulette kuitenkin vielä myöhemmin, kun oon päässyt takaisin kotiin!

10 kommenttia:

 1. my day -postaus, videopostaus, meikku tuto, poikaystävä -postaus, kaveri -postaus, lempivaate -postaus, miten hoidat ihoasi -postaus, tulevaisuuden suunitelma -postaus, harrastus -postaus, laukun sisältö -postaus, ota kuvia: sulle tärkeistä ihmisistä, lempikorusta, lempiesineestä, mieluisimmasta paikasta kodissasi, huoneesi kivoin esine, kuva sun suoristusraudasta ja aineista joita käytät, kun suoristat. tossa muutama =)

  (osaaks jo varmaks sanoo, mitkä voisit toteuttaa ja mitkä et :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on tietysti mahdollisia mutta esim my day, lempivaate, ihon hoito ja kokonainen kuvapostaus ois varmaan kärjessä toteuttamisen suhteen! :-)

   Poista
 2. Ja of course ne tallinnan ostokset! :-)

  VastaaPoista
 3. Siis toi poikaystävä-postaus ois kiva! :)
  Ja tee vaiks sellanen mis lukijat saa kysyy kysymyksii ja sit sä ja sun poikaystävä vastaatte niihin yhes? :)
  Ja miten vietät aikaasi poikaystäväsi kanssa? onks hän teil usein, ootko niillä.....? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se varmasti kiva, mutta saas nähdä..:) Mm. kyläillään paljon!

   Poista
 4. käytäks jtn hiusöljyä? jos käytät niin voiks suositella jtn hyvää hiusöljyä(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä käytän schwarzkopfin hiusöljyä :-)

   Poista