RÄPSYTTIMET

8/01/2013

Jo keväällä mietin, että joskus kesällä voisin laitatuttaa itelleni ripsipidennykset ja niinhän mä sitten laitatinkin. Ajatus tuntui silloin niin houkuttelevalta, kun ajattelin niitä helppoja aamuja kun mitään muuta ei tarvitse naamalle tehdä kuin laittaa ripset ojennukseen ja sipaista vähäiset puuterit poskille, että pakkohan se haave oli kesän tultua toteuttaa.
Ennen Viron reissua etin tietoja Tallinnan kauneushoitoloista, joissa laitettais hyviä pidennyksiä, mutta loppujen lopuks varasinkin ajan paikkaan, josta en ollut kuullut minkäänlaista palautetta. Arvaamattakin mua jännitti, että minkälaista jälkeä siellä mahdetaan tehdä kun ensinnäkin Viron puolella ollaan, mutta tykkäsinki lopputuloksesta hirmusesti!
räpsyttimet Tässä nää ripset on ekan huollon sekä viikon jälkeen. Ite en tykkää näistä niin paljoa, kun niistä ekoista ja oonkin kovasti yrittänyt pähkäillä mihkä seuraavaks menisin, kun tuntuu ettei täällä Kankaanpäässä oo ketään oikeesti hyvää laittajaa. Joten jos jollakin on hyviä kokemuksia esim. Porissa, niin kaikki tiedot on enemmän kuin tarpeen! 

Joka tapauksessa, niin kuin mä olin haaveillutkin, on nää vaan niin kätevät. Meikkaaminen on puolet nopeempaa eikä näin kesällä tee useimmiten edes mieli laittaa minkäänlaista meikkiä kasvoille ja veikkaanpa, että ilman ripsipidennyksiä ajatus olis täysin eri... Aamulla sängystä noustessa olo on kivan fressi ja peilistä näkee ihanan "huolitellut" kasvot!
Ainoona miinuksena sanon vaan sen, että iho tuntuu menevän huonompaan kuntoon kun en enää voikkaan käyttää niitä itelle parhaaks todettuja ihonhoitotuotteita! Ja no tietysti, rahaa kuluu...
Onko sielä muita ripsipidennyksiin koukuttuneita tai onko nää jonkun mielestä ihan huuhaata? :-D

20 kommenttia:

 1. Hairhuntersissa porissa kävelykadulla laitetaan tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä täälä Kpäässä on ripsikoulutuksissa käyneitä :) Kaikki niistä ei ole kauneishoitoloissa, vaan esim. omassa oluhuoneessa väkertäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti onkin, mutta ite en tunne ketään sellaista ;-D mutta niin kuin sanoin, kaikki tieto on tarpeen!

   Poista
 3. ihanat !

  http://justme-foryou.blogspot.fi/

  liity lukijaksi jos tykkäät ! (:

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tai kaikkien muiden kavereiden peräs? ;-)

   Poista
  2. kuinka monella muutta frendilläs on ripsien pidennykset, ku sofilla ? :)

   Poista
  3. Äkkiseltään laskettuna ainakin viidellä ;D

   Poista
 5. julkaseks yleensä kaikki kommentit mitä saat? siis ymmärrän, jos et jtn typeriä, mutta julkaseks niitä, jossa vaikka sanotaan, että esim. "huono postaus" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiattomia mm. suoria haukkumiskommentteja en julkaise :-)

   Poista
  2. eli julkaset vaan positiiviset kommentit, koska et kestä kritiikkiä, koska haluat olla täydellinen!

   Poista
  3. Huom. asiattomia kommentteja :-)

   Poista
  4. niin eli jos sulle laittaa esim "paska video" -kommentin , et julkase sitä :D se on vaan jonku mielipide sun tylsästä kolmen minuutin my day -videosta, ku oot ollu koko päivän suu kiinni tai toivottavasti yöllä olit suu auki =)

   Poista
 6. millä/miten teet sun bannerin ? =)

  VastaaPoista
 7. mikä on sun lempialkoholijuoma?

  VastaaPoista
 8. itse olen huoltanu ripseni aina Pisarassa, et kyl siel oikeesti osataan ne laittaa ;)

  VastaaPoista
 9. hemmingin jenni kankaanpäästä on tosi hyvä laittaja itte tykkään lopputuloksista aina !

  VastaaPoista