KUVAPOSTAUS OSA 2

10/31/2013

Ensimmäisestä kuvapostauksesta on kulunut jo tovi jos toinenkin, joten päätin ottaa itteeni niskasta ja kuvailla edes tätä varten - kamera kun on valitettavasti pysynyt visusti laukussaan. Parempi kuitenkin myöhään kun ei milloinkaan, eikö?

Mutta mennäänpä asiaan - tässä tulloo vimoset kuvat, olkaa hyvät!
IMG_6511 IMG_6542 IMG_6535 IMG_6584 IMG_6552 asia Oli muuten harvinaisen hankalaa aluks keksiä, että milläs tavalla kuvaan odottamani asian. Hetken pohdiskeltuani kuitenkin tajusin napsasta kalenterista kuvat ja voila! Thaimaan-matkasta en oo blogin puolella vielä kertonut, joten sanottakoon nyt siitäkin parisen sanaa. Varattiin siis Moonan (sekä hänen vanhempien) kanssa matka Thaikkuihin maaliskuulle ja siinä jos jossakin on aihetta odottamiseen. Aah, en malttais odottaa sinne auringon alle pääsyä!

Se oli sitten siinä. Erilaiset postausideat on aina enemmän kuin tervetulleita, ja varsinkin näinä aikoina kun oma inspiraatio on syystä tai toisesta hieman kadoksissa. Jos teillä siis on mielessä jotain toiveita/ideoita postaamisen suhteen, niin kertokaa ilman muuta meikäläiselle!

2 kommenttia: