SYYSLOMAILIJA

10/20/2013

Parin päivän hiljaiselo piteni syystä ja toisesta koko ajan vaan pidemmäks, mutta vaikuttavin syy tais kuitenkin olla se aina-niin-ihana-koeviikko. Muutenkin kaikki muut asiat ovat tuntuneet olevan viime aikoina tärkeämpiä, enkä väkisinkään ottanut stressiä postaamisesta vaan päätin tulla takas, kun siltä tuntuu.

Nyt, kun syyslomakin alkoi ja päivisin ei oo muuta kuin aikaa, mulla on suunnitelmissa toteuttaa useampia postauksia. Innostustakin löytyy tähän hommaan taas enemmän kuin aikoihin, mikä ei voi olla kuin hyvä juttu! Mun lomasta kuitenkin sen verran, että se taitaa tosiaan vierähtää toiveista huolimatta ihan täällä kotosalla - shoppailureissua lukuunottamatta, mutta onhan se toisaalta kiva vaan olla ja ladata akkuja seuraavia viikkoja varten :-)
Mites teillä muilla, onko lomat jo lomailtu vai onko se meikäläisen tapaan vasta edessä? Entä onko suunnitelmissa loikoilua kotona, etelässä vai jotain aivan muuta? :-PIMG_6431 lomanalku 1. Käytiin hetken mielijohteesta Sofin ja Annin kanssa juhlistamassa loman alkamista :-P 2. ..jonka jälkeen postilaatikosta paljastui iloinen yllätys. Tilattiin nimittäin Annin kanssa miniinthebox.com-sivulta kuoria, joissa kesti pieni ikuisuus, mutta väliäkö tuolla nyt kun on upouudet ja kivat kuoret käytettävissä!

8 kommenttia:

 1. menikö koeviikko hyvin? minkälaisia numeroita sait :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman tason mukaisesti :-) tulihan sieltä pari pettymystäkin, mutta niin kutosta kuin ysiäkin löyty!

   Poista
 2. Oi ihanat noi etummaiset kuoret!!! 8))

  VastaaPoista
 3. tee semmoinen vuosien varrelta postaus?:D:)

  VastaaPoista
 4. Miten kauan kuorissa sulla kesti tulla tuolta miniintheboxista? mulla on jo kestäny yli 30 päivää eikä vielä näy :O ..........

  VastaaPoista