KATSAUS VUOTEEN 2013 - OSA 1

12/31/2013

Vuosi alkaa kirjaimellisesti vedellä viimeisiään, joten mikäs ois sen sopivampi aika selata vuodenpäiviä taaksepäin. Mietin hetken josko jättäisin tän katsauspostauksen tekemättä, koska keväältä oli lähes pelkästään ig-kuvia, mutta loppujen lopuks jouduin kokoomaan vaan kolme kollaasia niistä, joten eipä se kai hirveästi haittaa.
365 päivää on hurahtanut mun mielestä ihan törkeen nopsasti ohi. Paljon on ehtinyt tapahtua, ja pakko kyllä todeta että enimmäkseen vaan hyviä juttuja. Eiköhän siis katsota, miltä ne ensimmäiset kuusi kuukautta näytti meikäläisen osalta!
tammikuu Tammikuu oli kuukautena aika mitäänsanomaton. Muistan kuinka jokainen päivä/ilta tuli vietettyä jollain tavalla pesiksen parissa, ja kieltämättä se alkoi ajan mittaan väsyttämään niin henkisesti kuin fyysisestikin. helmikuu Helmikuussa sattu ja tapahtu kaikenlaista! Vietettiin ystävänpäivää tyttöjen kanssa Porissa, käytiin äidin kanssa meren toisella puolen Tukholmassa, muutin syömistapojani ja paljon, hukkasin kamerani...maaliskuu Kameran hukkuminen tarkoitti sitä, että kuvat täytyi napsia kännykällä. Muistan, kuinka olin jo ensimmäisen kännykkäpostauksen jälkeen kyllästynyt huonolaatuisiin ja pieniin kuviin. Maaliskuussa vaalensin ja leikkasin hiuksiani melkosesti. Olin myös riippuvainen tv-ohjelmista ja niitä tulikin katottua lähes aina kotona ollessa. huhtikuu Huhtikuussa alkoi vuoden viimeinen jakso koulussa. Oltiin Annin ja Sofin kanssa katsomassa Justinia ja shoppailtiin Helsingissä. Päästiin ensimmäistä kertaa ulos pelaamaan, muutenkin oli ihanaa kun kunnon kevät teki tulojaan. toukokuu (2) Toukokuussa tuli otettua ensimmäiset auringonotot ja monet päivät näyttikin alavasemmalta. Kärsimys loppui kuvailun suhteen ja sain Canonin uutukaisen. Koulu loppui ja odotettu kesäloma alkoi! kesäkuu Loman alettua innostuin pitkästä aikaa lenkkeilystä ja sitä tulikin tehtyä paljon. Vietin juhannusta kotosalla hyvässä seurassa. Sain kauan, rikkinäisen puhelimen tilalle, toivotun iPhonen. Lomailin kaikessa rauhassa ilman huolen häivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti