PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ

2/24/2014

Pitkästä aikaa olis luvassa hiukan katsausta kuluneisiin viikkoihin kännykkäkuvien kera. Mä tykkään ite kauheesti niin tehdä, kuin lukeakin näitä puhelinpostauksia koska niistä näkee jotenkin paljon enemmän ja fiilis välittyy eri tavalla.
Tällä kertaa kuvien määrä ei tosin ollut mikään hirmunen, ja vähän alko hävettään kun tuntu että jokasessa kuvassa on oma pärstä mutta eipä nyt sentään. Mitä mieltä te ootte, olisko kiva nähdä tällasia postauksia säännöllisesti vai onko satunnaiset parempia? 
tammialku Synttäripäivänä, joka oli kyllä kertakaikkisen tylsä: pitkä koulupäivä, läksyjä ja harjotukset.. // Lähdettiin yks päivä Annin kanssa extemporee Tampereelle. Mun mielestä tällaset reissut, joita ei oo etukäteen suunniteltu, on parhautta.guru Oon joutunut tekemään urheilun kannalta päätöksiä, ja tällä hetkellä pidän ainakin taukoa pesäpallosta. Jotenkin kiinnostaa kaikki muu, kuin pakkopullalta tuntuvat harjoitukset, ja oonkin nyt innostunut enemmän sekä salilla käymisestä että lenkkeilystä. // Tilattiin Fitnessgurulta hieman juttuja, ja nää on kyllä ihan lempparit. Parasta protskujauhetta koskaan! tuomas Koeviikon meikitöntä lookkia. Vaikka kyseiset viikot on kamalia, niin on niissä jotain hyvääkin: saa olla ihan luvan kanssa meikkaamatta sekä rumissa vaatteissa :-D // Koeviikon keskellä oli ihana irtautua hetkeks arjesta, kun mentiin poikaystävän kanssa käymään Helsingissä. Muutenkin toi viikonloppu oli jotenkin erityisen kiva! hiusset Värjäytin hiukseni vaaleemmiksi, ja vaikka noi hiukset olikin kivat niin mulle iski jonkinnäköinen pakottava tarve saada vanhoihin tummat ja voitte arvata mitä menin tekemään. Näin jälkeenpäin ajateltuna, ei-niin-fiksu-veto... // Vanhojen jatkoille löytyi viimehetkillä mekko, josta tykkään kyllä kovasti! wanhat Sanoin tytöillekin, kuinka on kumma että sinä päivänä kun pitäs tuntee ittensä oikeen kauniiks niin enpä vaan jotenkin tuntenut. Siitä taitaa kertoa myös kuvat, joissa harvassa näkyi meikäläisen naama kokonaan. // Vielä äsken Thaimaan matkaan oli monta kuukautta, ja nyt siihen onkin alle kuukausi?! Itseasiassa tänään tasan kolme viikkoa, jippii!shopping Vaikka treenivaatteet onkin sellasia, joita ostan melkeinpä kaikista mieluiten, niin jotenkin en vaan koskaan raaski maksaa niistä. Tää toppi kuitenkin lähti mukaan, sekin pitkien pohdintojen jälkeen haha. // Kävin parikin kertaa lomalla ostoksilla, mutta taisin olla taas liian nirso eikä uusia vaatteita löytynyt kuin kaksi kappaletta. perjantai Vietettiin perjantaina laatuaikaa perheen kanssa sekä ravintolassa että elokuvissa käymällä. En edes muista koska oltas viimeks tehty jotain yhdessä, ja senpä takia varmaan olikin niin mukavaa. Leffa tosin oli vähän pettymys, toisaalta hyvä mutta toisaalta aivan surkea...

9 kommenttia:

 1. Ihana toi sun vanhojen jatkojen mekko!!! :))

  VastaaPoista
 2. ihan kiva postaus, mutta suurimman osan kuvista nähny jo instas kun sua seurailee.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tuppaa näissä kännykkäpostauksissa välillä olemaan, mutta kaikki kun ei kuitenkaan lukijoista seuraa instassa, niin he näkee sitten tällä tavalla enemmän :-)

   Poista
  2. kyllähän ne kuvat tos reunas pyörii.. :D

   Poista
 3. pelkäätkö kolmannen maailmansodan syntymistä?

  VastaaPoista