MY EVERYDAY PHOTOS

3/15/2014

IMG_8621(2) IMG_8625(2.2)2
Porissa käydessä löysin parit tarpeelliset jutut Thaimaan matkaa varten: arskat, topin sekä loaferit.

IMG_8583

Mun mielestä rauhalliset aamut herkullisella aamupalalla höystettynä on jotain niin ihanaa ja rentouttavaa. Kunpa jokanen aamu vois olla sellainen!

IMG_8721

Huomattiin tiistai-iltana, että meikäläisen passi ei oo niin kauaa voimassa kuin Thaimaaseen matkustaessa tarvitsee, joten seuraavan aamun hommana oli käydä tilaamassa pikapassi. Peukut pystyssä jännitettiin, että ehtiikö passi tulla perjantaihin mennessä - ja ehtihän se, luojan kiitos!

Mun lauantai on kulunut lähinnä pakkaillessa sekä viimisiä hankintoja tehdessä ja illan oonkin viettänyt rauhallisesti kotona. Me lähdetään tosiaan jo huomenna Vantaata kohti, jossa vietetään yö ennen kuin lähdetään maanantaiaamuna lentokentälle. En vaan malttais enää odottaa, että päästään auringon alle pötköttelemään ja muuten vaan nauttimaan lomasta! Ollaan reissussa puoltoista viikkoa, ja blogi hiljenee valitettavasti kokonaan siksi aikaa. Sen sijaan mua voi seurailla instagramissa (anettemariea), siellä pääsette varmasti näkemään päivityksiä matkalta! :-)

2 kommenttia:

  1. anteeks ku näin vanhoja muistelen, mutta etkös sanonutkin kun olit lukion alottanut, että se ei oikein ole oikea paikka sulle, ootko vielä samaa mieltä? miten sulla yleensä koeviikot on sujunut, millaisia numeroita saat? mitä aiot kirjoittaa ja mihin haet lukion jälkeen? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaan pyytelet anteeks! :-) Sanoin kyllä ja no, toisaalta olen ja toisaalta en. Sen kannalta hyvä valinta, että ainakin oon saanut/saan miettiä rauhassa mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Koeviikot on menneet sekä hyvin että huonosti, yleensä numerot on siinä 7 paikkeilla. Kirjotettavia aineita en oo vielä päättänyt täysin, mutta ainakin äikkä, ruotsi, enkku, matikka sekä luultavasti myös espanja on tarkotus kirjoittaa. Reaaleista kirjoittaisin mieluiten ehkäpä psykan! Lukion jälkeen vaihtoehtoja on monia - mm. niin kauppatieteet, liikunta kuin psykologiakin kiinnostaa... Heh, tulipa kunnon kilometrivastaus :-D

      Poista