THAILAND

4/01/2014

IMG_8825 thai2 IMG_8743 thai IMG_8746 IMG_8767
Täällä ollaan taas! Kotiuduttiin reissusta jo viime keskiviikkona, mutta sekä koeviikon stressi että jetlag eivät oo oikein antaneet myöden tulla päivittelemään. Mulla tosiaan kävi vähän hölmösti, kun kokeet alkoivat saman tien kotiin päästyä, ja kieltämättä ainakin kaks ekaa koetta kärsi siitä melkosesti, mutta eipä sille mahda enää mitään!

No, se siitä koulunkäynnistä. Lomamatka oli mun mielestä onnistunut ja ennen kaikkea rentouttava. Me vietettiin yhteensä 7 päivää Pattayalla, ihanassa hotellissa rannalla. Lomakohteena kyseinen paikka oli sopiva ainakin meille, kun tarkotuksena olikin vain loikoilla altailla! Päivät pyhitettiin siis oikeastaan vain aurinkotuoleissa löhöämiseen ja illat kaupungilla kiertelemiseen. Säät oli mitä parhaimmat koko viikon ajan, lukuunottamatta hetkisen kestänyttä vesisadetta. Ja vaikka kuinka paljon rakastankin lämpöä ja aurinkoa, niin musta oli silti ihanaa ettei ihan täysaurinkoa ollut joka päivä.

Reissun aikana me syötiin ja levättiin hyvin, uiskenneltiin hotellin omassa vesipuistossa, käytiin kuntosalilla, shoppailtiin, rentouduttiin niin jalkahieronnassa kuin kynsienlaitossakin ja ihan vaan nautittiin lomailusta :-)
Mua vähän harmittaa (eikä kyllä niin vähääkään), että kuvia ei tullut otettua paljon mitään. Toisaalta, eipä sitä samaa pihaa ja rantaa hirveen montaa kertaa viittinyt kuvailla, kun iltasinkin kaupungille lähdettyä tuli jo pimeää.. Matkapostaukset jäävät siis tosiaan vain tähän yhteen, mutta toivottavasti sinne ruutujen toiselle puolenkin välittyisi hieman lomafiiliksiä!

10 kommenttia:

 1. näyttääpä ihanalta paikalta:) voisitko tehä ostoksista postauksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin! Ehkäpä seuraavaan ostospostaukseen voisin laittaa Thaimaankin ostokset :-)

   Poista
 2. jotenkin harmittaa kun odotti tätä postausta paljon, ja kaikki kuvat olivat tässä :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mua itteekin harmitti hirveesti kun tajusin ettei paljoa tullut kuvailtua :-/

   Poista
 3. Ihania kuvia, vaikkei niitä paljoa olekkaan! oot tosi kaunis :-)

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. tuleeko pian uutta postausta ?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kieltämättä kelpaisi nuo maisemat tai ylipäätään etelään pääsy!

   Poista