TALLINNA

6/28/2014

Me ollaan monena kesänä käyty perheen kanssa Tallinnassa, ja tän kesän reissu onkin jo tehty - tällä kertaa tosin poikaystävän perheen kanssa.Vaikka siellä on monta kertaa tullut käytyä, niin siihen kaupunkiin ei vaan tunnu kyllästyvän millään. Sinne on aina ihana lähteä hetkeksi nauttimaan kesästä, vanhastakaupungista ja myöskin esimerkiks kaupoista, joita ei Suomen puolella ole.

Tallinnassa me oltiin siis tiistaista torstaihin, mikä on mun mielestä sopiva aika sinne matkustaessa. Me yövyttiin ensimmäinen yö ihan vaan laivassa ja toinen kylpylähotellissa, joka oli kivaa vaihtelua normihotelleihin verrattuna! Meillä ei ollut oikeen minkäänlaista suunnitelmaa tekemisen suhteen, mutta keskiviikkopäivä kului lopulta niin kauppoja kierrellessä kuin hotellin altaillakin ollessa.

IMG_0765 IMG_0770

Mun lempikauppoihin lukeutuu ehdottomasti Bershka, Pull&Bear sekä Stradivarius, ja oon aina yhtä innoissani Tallinnaan päästessä, kun tiedän että saan koluta kyseiset kaupat läpi. Kaikissa kolmessa liikkeessä oli mun mielestä tällä kertaa kivasti tarjontaa, kun viime vuonna ne jätti mut täysin kylmäksi.

IMG_0832 IMG_0842(2) IMG_0836

Keskiviikkoiltana lähdettiin kahdestaan vanhaankaupunkiin käpöttelemään. Se on vaan niin ihana paikka kujineen ja maisemineen! Kaikin puolin reissu onnistui moitteettomasti ja kieltämättä voisin lähteä vielä toisenkin kerran tän kesän aikana sitten kun ilmat hieman lämpenis. Vaikka meidän onneks säät suosikin näinä päivinä kivasti, kun ennusteista huolimatta ulkona tarkeni hyvin ilman takkia.

Mua ärsyttää tällä hetkellä ihan hirveesti, nimittäin tää koneen pirulainen alko yhtenä päivä temppuilemaan ja pahempaan suuntaan on vaan menty. Tää sammuilee vähän väliä (akku on täynnä ja laturikin seinässä), ja voitte vaan arvata kuinka raivostuttavaa se on. Tätäkin postausta oon saanut tehdä eilisestä asti oikkuilujen takia, blaah...

Ainiin, oisko teillä kiinnostusta nähdä viimeaikaisia ostoksia vaikkapa videon muodossa? :-)

5 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa ostokset, mutta kuitenkin kuvien muodossa :)
  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Joo videota ostoksista!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihania kuvia! Kaikki noi sun mainitsemat kaupat kuuluu kans vakiokauppohin kun ulkomailla käyn!
  Tulin itse viime viikolla Tukholmasta jos kiinnostaa sen tyyppiset matkapostaukset :-) Ostokset esittelen huomenna!

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti video! :)

  VastaaPoista