HEINÄKUUN VIIMEINEN

7/31/2014

Voi että, miten nää viikot vierähtääkin niin nopeesti. Heinäkuun helteistä on tullut nautittua niin paljon, että kuukausikin näyttää mennen ohi ilman sen kummempaa ajantajua! Mun puolesta kesäpäivät sais jatkua niin pitkälle kuin vaan mahdollista - siitäkin huolimatta että ens viikolla istutaan taas jo koulunpenkeillä(?!). Vaikka kesän niin sanottu bucket list ei oo täysin täyttynytkään, on tää kesä ollut erityisen kiva, eikä mulla oo oikeen minkäänlaista valittamisen aihetta kesäkuun säitä lukuunottamatta.

IMG_1742

Mun viime päiviin on tiivistettynä kuulunut niin auringon palvomista, iltauinneilla käymistä, pesäpallon pelaamista, pitkään nukkumista, ihania kesävaatteita kuin aina-niin-herkullista grilliruokaakin. Tällä kertaa kuvituksena toimii erään päivän välipalahetkeltä napsitut räpsyt.

IMG_1728

Viimisille lomapäiville olis mukavaa keksiä jotain puuhaa, vaikka extempore lähtö jonnekin tai no, oikeastaan mitä vaan. Tosin ainakin poikaystävän kanssa voi sopivat päivät olla vähissä hänen työvuorojen vuoksi, mutta eiköhän tässä jotain keksitä! Mites, onko teillä lukijoilla joilla koulut pian jatkuu, jonkinlaisia suunnitelmia vielä vai aiotteko vaan rentoilla? Toivotaan nyt ainakin, että sateet ja ukkoset jäis näihin pariin päivään ja saatais nauttia niistä kesähelteistä!
 IMG_1771

2 kommenttia:

  1. Koska sä valitset ne blogit mitä sulle sai sillon linkkailla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppusuoralla oon jo sen homman suhteen, joten luultavasti huomenissa ilmestyy postaus lemppareista :-)

      Poista