LINKITÄ BLOGISI TOP 4

8/05/2014

Noniin, vihdoinkin mä sain hoidettua urakan loppuun ja valittua kärkinelikon kaikkien linkattujen blogien joukosta. Lukulistalle tupsahti monta uuttakin blogia, joten tavoite saatiin täytettyä, jes!

Aihepiireiltään nää neljä blogia (yhtä lukuunottamatta) on melko samantyylisiä eli lifestylepainotteisia, koska sellaiset vaan tuppaa iskemään muhun parhaiten. Kuitenkin mulla oli muutama tietty kriteeri top nelosta valittaessa; miellyttävä ulkoasu, laadukkaat kuvat, sopiva postaustahti, sujuva kirjoitustyyli ja tietysti positiivisuus!

MIUKUNEN

Miian blogi on uusi tulokas blogirintamalla, ja senpä vuoksi se oli myös mulle ihan uusi tuttavuus. Blogin ulkoasu kiinnitti heti mun huomion, yksinkertainen mutta kuitenkin muista erottuva! Postaukset on mielenkiintosia ja valokuvat ihanan valoisia. Ja hei, tällä tytöllä on kaiken lisäks kiva tyyli! Blogiin pääset tästä.

Untitled 6

Janinan blogia oon lukenut jo pidemmän aikaa ja tää on kyllä yks lemppareista! Tykkään ihan hirveesti blogin kuvista ja teksteistä ja no, oikeastaan kaikesta mitä tää blogi sisältää! Pakko myös sanoa, että ykskään postaus ei oo kyllä tuottanut pettymystä :-) Blogiin pääset tästä.

NEWLIFE

Myös Jennin blogia seuraillut jo ties kuinka kauan, ja mun mielestä se vaan paranee paranemistaan. Blogi on kokonaisuudessaan jotenkin tosi energinen ja pirteä, ja laadukkaat kuvat tuo tietysti paljon plussaa! Jennin koirakin on vallottanu mun sydämen ihan täysin! :-D Blogiin pääset tästä.

MIELIK

Liisin valokuvausblogi on ihan mieletön! Tän 19-vuotiaan luovan tytön taidot niin valokuvaamisen kuin kuvien muokkaamisenkin suhteen on ihan huikeet. Blogi on täynnä uskomattomia kuvia, eikä niitä vaan voi olla ihastelematta! Huh, oon vieläkin ihan häkeltynyt. Blogiin pääset tästä.

Näiden neljän lisäks haluan linkata vielä pari blogia, jotka mun mielestä ansaitsee maininnat!


Kiitos kaikille bloginsa linkittäneille! :-)

5 kommenttia:

 1. Oi kiitos kiitos paljon :)<3 Hyvä kun laitoit mulle kommenttia, meinaan mun piti jäädäkin tossa yks päivä jo sun lukijaks, mutta jostain syystä se unohtu. Pitää korjata asia samantien!

  VastaaPoista
 2. Oo kiitos kovasti linkityksestä!<3:):)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos paljon! Oli ihana nähdä omankin blogin osoite siellä <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon vielä kerran♥

  VastaaPoista