I'M HERE

9/21/2014

Heh, mä meinasin taas alottaa tekstin sillä "viime postauksesta on kulunut tovi jos toinenkin" -virkkeellä, mutta se nyt on sanomattakin selvää. Toisaalta tää postaamattomuus raivostuttaa, mutta esimerkiks nyt muutaman viikon (huh, yli kuukauden?!) jälkeen mulla on ihan eri tavalla sitä intoa bloggaamisen suhteen.

Mulla oli suunnitelmissa kertoa viime aikojen kuulumisista satunnaisten räpsyjen kera, mutta tietysti kaiken muun ärtymyksen lisäks muistokortin piti kadota. Niin, sinne meni ne kuvitukset... Senpä vuoksi mä ajattelin pyhittää tän postauksen vaan ja ainoastaan puhelimella napsituille kuville. Niistä kun kuitenkin saa ihan hyvin käsitystä viikkojen tapahtumista! Puhelimen kuvasaldo tosin oli melko vähäinen (okei, se oli surkea..), mutta eipä anneta sen häiritä, eihän? 
eka

Kunpa vaan sais lämmön ja lomailun takaisin! Tallinnan kaduilla käppäily auringon paahteessa tekis nyt just superhyvää.. \\ ..eikä käppäily Yyterin sannoillakaan varmaan huono ois? \\ Sitä vuosipäivän viettoa leffassa! Kesällä tuli käytyä kattomassa useampikin pätkä ja toi lomapainajainen oli kyllä suosittelun arvonen. \\ Montakohan kuvaa tollakin kerralla otettiin, jotta ees yks olis julkasukelponen ja voi olla että tästäkin tulee valitusta haha.

toka

Mentiin äitin kanssa piipahtamaan aleksissa, kun siellä näytti olevan hurjat alennukset käynnissä. Ja onneks muuten mentiin, löysin itelleni 15 eurolla kivat korkkarit! \\ Kuukausi takaperin oltiin koulusta maastoretkellä. Niin, minä, joka vihaa metsässä ja varsinkin suolla rämpimistä. Joskus sitä vaan miettii, että mitä on tullut järkeiltyä johonkin osallistuessa - ei enää ikinä suolle! \\ Käytiin isolla porukalla testaamassa paikallinen ravintola. Päätin kerrankin maistaa vuohenjuustobroileria ja  oli pakko todeta että ulkonäkö voi pettää... \\ Selfieee

vika

Oon luopumassa iiihanasta vanhojentanssimekostani, joten jos joku teistä lukijoista sattuu olemaan kiinnostunut niin olkaapa lähipäivinä kuulolla ;-) \\ Ennen parturiin lähtöä piti vielä ikuistaa pitkät kutrit.. \\ ..koska tältä mä näytän nyt! Latvoista lähti varmaan parikymmentäkin senttiä pituutta ja väriks laitettiin pitkästä aikaa tummaa. Ja voi kuulkaa, tää on niin ihanaa vaihtelua! \\ Eilen käytiin pikaisesti Tampereella kiertelemässä niin kirppiksiä kuin kauppojakin.

Mä yritän nyt toden teolla päästä edes jonkinlaiseen rytmiin kiinni tän bloggaamisen suhteen. En tietenkään pysty onnistumista lupaamaan, mutta eikös yritys oo aina tärkein? ;-) Ihanaa huomenna alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. musta olis kiva nähdä vaikka kerran pari viikossa asupostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin olis kiva laitella niitä, mutta ainakin tällä hetkellä vaatekaappi näyttää niin armottoman tylsältä, että asukuvistakaan ei saisi varmaan mitään irti :-( mutta yritetään! :)

   Poista
 2. mekin käytiin poikaystävän kanssa kattomassa toi Lomapainajainen ja oli kyl hyvä!:) sulla on tosi kivoja kuvia täälä!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihmettelen kyllä jossei se joihinkin nappaa ;D kiitos paljon! :-)

   Poista