VANHOJENTANSSIMEKKO MYYNNISSÄ

10/05/2014

Hmh, mä tunnen itteni nyt vähän hölmöks, blogin etusivua selatessa aloin nimittäin ihmettelemään mitä oikein puuttuu, kunnes tajusin että tätä postaustahan ei näy. Se kun oli vahingossa lojunut lähes kaksi viikkoa luonnoksissa... :-D

No mutta, niin kuin viime postauksessa mainitsinkin, on mun aika myydä vanhojentanssimekko pois. Kerrassaan rakastan tätä yksilöä, mutta koska käyttöä ei enää ole, on tää parempi pistää eteenpäin jonkun toisen iloksi!
IMG_2265 mekko 12655392775_4acd693e7f_o IMG_2274 IMG_2293
Mekko on siis ostettu Tampereen Koskikeskuksessa sijaitsevasta Leimuska-liikkeestä. Väri on ihanan pinkihtävä, ei siis ihan rehellisen pinkki niin kuin kuvistakin näkee! Koko on noin 36-38, mekkoa on nimittäin inasen kavennettu molemmista saumoista (mitä ei kuitenkaan päällepäin huomaa). Lisäksi kuten kuvista huomaa, takana on vetoketju eikä siis nyöritystä. Pituudesta sen verran, että ite oon 172cm pitkä ja tanssin noin 5cm koroilla, jolloin mekko oli kuin nakutettu mulle. Mekon sopivuutta voi siis helposti säädellä laittamalla joko korkkarit tai ballerinat, ja tietysti lyhentääkin voi aina! Ja no, sovittamallahan kaikki parhaiten selviää, niin pituutta kuin kokoa muutenkin ajatellen. Ainiin, mekon helma on tylliä ja se on jo itessään tosi muhkea!

Mekon hintapyyntö on 250e (+ postituskulut). Jos kiinnostuit, voit ottaa muhun yhteyttä sähkopostitse anettekoskinen@gmail.com tai esimerkiksi facebookin kautta, ja kysellä lisätietoja/esittää tarjouksen! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti