CHRISTMAS MOOD

12/23/2014

Iloinen, huomista odottava joululomalainen täällä hei! Kulunut päivä (..ja pari edellistäkin) on sujunut vimosia jouluvalmisteluita tehdessä - lahjojen paketoimista, ruokien valmistamista, kuusen koristelua... Mä sanoin vielä tänään illalla poikaystävälle, ettei oo jotenki sellasta joulumieltä kuten yleensä, mutta mun on pakko perua sanat. Tai no, piti heti sen jälkeen kun kotiovesta sisään astuessa nenään kantautui jouluruokien tuoksu. Joulumieli on siis korkealla, enkä malta odottaa huomista!

IMG_5399 IMG_5384

Haha, mä vähän nauroin näille kuville - ihan kuin olisin joku pikkutyttö, jonka oli pakko ottaa lapsenmielisestä kalenteristaan kuvia. Mulla ei kuitenkaan ollut tähän hätään parempia kuvia, kamera kun on pysynyt viime aikoina valitettavan tiukasti kiinni ja halusin välttämättä tulla ilmoittelemaan hiukan itestäni. Huomenna keskityn vain ja ainoastaan joulunviettoon, joten palailen mitä luultavammin joulupäivänä! Nyt ei muuta kuin ihanaakin ihanampaa joulua teille kaikille Nauttikaa! 

2 kommenttia:

  1. nro 23 on syömättä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista