MACBOOK AIR

12/31/2014

IMG_5644-2 IMG_5726_Fotor_Collage IMG_5669-2

Päätettiin vihdoinkin hankkia mulle kone, josta oon haaveillut jo pienen ikuisuuden - Macbook Air! Oon reilun puolen vuoden ajan käyttänyt äidin konetta, ja sitä ennen mun oma kone temppuili varmaan vuoden, joten uusi ja oma kone on melkoista luksusta. Ja vaikka tiesin kyseisen yksilön saavani (äidin ja iskän huijausyrityksistä huolimatta), oli mun ilme näkemisen arvoinen kun avasin isoimman paketin jouluna, niin onnellinen mä olin!

Käytössä on vielä paaljon opeteltavaa, vaikka oonkin jo kovasti tutkiskellut ja yrittänyt opetella uusia jutskia, mutta voi jukrat. Tää on kyllä täyttä rakkautta! Nyt kuitenkin haluaisin kuulla teiltä muilta Macbookin omistajilta, mitäs te ootte tykänneet koneesta? Ja hei, onko teillä antaa vinkkejä kuvanmuokkausohjelmien suhteen, minkä ootte todenneet hyväksi? :-)

 PS. Viettäkää ihana ja hauska vuodenvaihde!

8 kommenttia:

 1. oii onnea uudesta koneesta! Kyllä mullekkin kelpaisi uusi tän kivikautisen pöytäkoneen tilalle hahah :D

  Ihanaa uutta vuotta sulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Ymmärrän paremmin kuin hyvin.. ;D

   Samoin sinne! :-)

   Poista
 2. Mulla on Macbook Air ja rakastan! Kuvien muokkaamiseen käytän iphotoa, jos pitää tehä esim. kollaasi niin käytän netin omia kuvanmuokkausohjelmia eli pixlr ja picmonkey :) Tää kone on kyllä hirmu kätevä sitten kun oppii käyttämään kunnolla!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! No joo aivan varmasti, tähän hankintaan tuskin petyn :-P

   Kiitos kommentista :)

   Poista
 3. Mulla on Pro ja kestänyt kolme vuotta ihan moitteettomasti! Kuvien muokkaamiseen käytän Photaria se on tosi helppo ladata netistä, kunhan ei vahingossakaan lataa MacKeeperiä. Se on vissiin ainoo virus mikä näihin on vielä keksitty. Tosiaan siihen Photariin sitten ne koodit löytyy helposti netistä, jos e haluu ostaa. Esim Keygen on semmonen mitä jotkut käyttää. Tervetuloo Macmaailmaa mukaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla! Ja hei joo, oonkin mietiskellyt tota Photaria mutta sen hinta ei kyllä kauheasti miellytä, kiitos siis vinkistä ;-)

  VastaaPoista
 5. sähän voisit näin uuden vuoden kunniaks tehdä kysymyspostauksen ja haluaisin myös nähdä semmosen fakta-postauksen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faktapostaus onkin jo luonnoksissa ;-) ja kysymyspostauksenkin voisin lähitulevaisuudessa toteuttaa!

   Poista