BEAUTY TALK - MY HAIR PRODUCTS

1/30/2015

Kuinka moni muistaa tän postauksen, jossa kerroin toteuttavani kolmiosaisen postaussarjan kauneuteen liittyen? No, sen toteutus jäi hieman puolitiehen, mutta nyt olis vihdoinkin luvassa toinen osa ja aiheena siis hiustuotteet!

Mulle hiukset on ollu aina tosi tärkee osa ulkonäköä, mutta samalla se suurin kriisin aihe. Pyrin pitämään näistä mahdollisimman hyvää huolta ja käyttämään sellaisia tuotteita, jotka totean mun hiuksille sopiviks. En käytä mitään tiettyä sarjaa jatkuvasti, vaan vaihtelen puteleita oikeestaan aina fiiliksen mukaan. Pakko kuitenkin sanoa, että suosin ehdottomasti kampaamotuotteita, vaikka markettituotteistakin löytyy varsin kelpokamaa!

IMG_6323

Hiustenpesuun mulla on käytössä Bonacuren Oil Miracle Rose Oil shampoo ja Goldwellin Color Extra Rich hoitoaine. Shampooseen kiinnitin huomiota heti, kun parturissa hiuksia pestessä tuoksui jotenki erikoisen kivalta ja olihan sitä pakko heti ostaa itellekin. Enkä oo muuten katunut, ihan huippu shampoo! Hoitoaine taas on joku "palkinnoksi" saatu, mutta hoitaa tehtävänsä vallan mainiosti! 

Kerran viikossa tai kahdessa käytän Bonacuren Repair Rescue tehohoitoa. Tää on tuote, jonka nimeen vannon täysin - tekee hiuksista niiiin pehmeät ja sileät!

IMG_6359

Oon aina kokenut lämpönesteen löytämisen kauheen hankalaks, kun jotkut aiheuttaa sellaset tahmasen tuntuset hiukset ja jotkut ei tunnu hyödyttävän ollenkaan. Tästä Wellan Thermal Imagesta oon kuitenkin tykännyt hurjasti ja sitä onkin menossa jo varmaan kolmas pullo! 

Paul Mitchellin Super Skinny Serum on ehdottomasti paras hiusseerumi ja vaikka sen normihinta hieman kirpaiseekin, en vaihtais enää toiseen. Levitän tätä aina pyyhekuiviin hiuksiin ja tää tekee just sen mitä lupaakin eli silottaa ja antaa lisää kiiltoa! Oon myös huomannut, että tää tosiaan nopeuttaa hiusten kuivumista, mikä on tälläselle paksun pehkon omaavalle pelkkää plussaa. 

En aikasemmin lämmennyt niille kaiken maailman hiuspuutereille ja kuivashampoille, mutta nykyään ne on kyllä huonojen ja likasten hiuspäivien pelastus! Tällä hetkellä käytän Osiksen Dust it mattahiuspuuteria, joka ajaa asiansa kyllä hyvin. 

Lakkaa mä en käytä lähes koskaan, mutta hieman taustallakin näkyvä Osiksen Freeze on ihan lemppari. 

IMG_6364

Hiusten suoristaminen ja toki myös kihartaminenkin tapahtuu ihanaakin ihanammalla Cloud Ninella. Oon käyttänyt kyseistä rautaa jo vuoden päivät ja se on rehellisesti edelleen kuin uus, vaikken oo pahemmin sitä edes putsaillu! 

Kihartamiseen käytän myös ihan kunnon kiharruspuikkoa eli Remingtonin Pearl Wandia. Tällä saa kyllä kivaa jälkeä, kunhan vaan oppii oikeen tekniikan! Tosin hiustenleikkuun jälkeen en oo erityisemmin tykännyt kiharrella, kun pituutta on sen jälkeen melko olemattomasti :-D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti