12 OUTOA FAKTAA MUSTA

2/17/2015

Noniin, vihdoinkin mä ehdin palata bloginkin pariin! Viime viikon abihulinat on jo takanapäin ja sehän kuulkaas tarkoittaa sitä, että lukulomalla ollaan. Mua ihan hirvittää nää seuraavat kolme (?!) viikkoa, mutta ei tässä kai muu auta kuin yrittää positiivisin mielin pöristellä eteenpäin. No mutta, se siitä päivityksestä. Oon aina silloin tällöin listannut ylös sellasia outoja juttuja, joita huomaan jatkuvasti itessäni ja päätin jakaa niitä täällä kunhan saan riittävästi koottua. Ja tässä niitä nyt tulis! Tunnustattehan jos samaistutte edes yhteen kohtaan ;-D

1. Oon tosi vainoharhainen välillä. Jos katon yksinäni jotain pelottavaa elokuvaa yöllä, juoksen sen jälkeen huoneeseeni ja hyppään sängylle, koska mistä sitä tietää kuka mun jalkaan tarttuu sängyn alta.

2. En oo tyhmä, mutta välillä oon kyllä tosi blondi. Siis tosi. Hävettää myöntää, mutta mä oon aina ennen luullut Super Bowlia keilauskisaks koska bowling = bowl...

3. Ruokakaupassa oon tosi tarkka vihanneksia yms. ostaessa. En vaan voi valita mitään tuoreita juttuja puristelematta tai tarkistelematta niiden laatua. Viinirypäleidenkin valkkaamisessa kestää vähintään kaks minuuttia, kun rasiassa ei saa olla yhtäkään vähänkään huonon näköstä.

4. Mun kännykkä on aina äänettömällä. Ainoastaan sillon kun tiedän että on tulossa tärkee puhelu (eli harvoin), laitan sen äänelliselle.

IMG_6136m


5. Mun on pakko pedata sänky heti herättyä tai viimeistään jonnekin lähtiessä. Joskus harvoin kiireessä jätän sen myöhemmäks mikä ärsyttää ihan törkeesti.

6. Mä nukun aina tyynyn sillä kohtaa, joka on viileä. Jos oon menossa nukkumaan tai herään keskellä yötä, niin en pysty nukahtamaan ennen ku oon käännellyt tyynyä ja ettinyt siitä viileän kohdan! 

7. Inhoon sitcom -sarjoja. Mä en oo koskaan jaksanut kattoo esimerkiks Frendejä, koska en vaan kestä sitä yleisön naurua. Joskus aloin kattomaan How I Met Your Motheria kun monet tuntu kehuvan sitä, mutta ekat 3 minuuttia riitti mulle.

8. Jos mun toinen käsi kastuu, niin mun on pakko kastella myös toinenkin käsi.

9. Mulla on usein pakonomainen tarve ehtiä tekemään jotain ennen tiettyä juttua. Jos laitan esimerkiks mikron päälle, niin mun on pakko piippausta ennen ehtiä tehdä leivät valmiiks, kaataan juoma lasiin tai mitä vaan! Tai jos oon vaikka kävelemässä niin usein ajattelen, että mun on ehdittävä tolle tolpalle ennen tota autoa.

IMG_6169m

10. Vihaan käyttää sukkia. Aina kun urheilen kengät jalassa niin käytän, mutta muuten mä jätän sukat aina tarkotuksella pois, paitsi talvella ja no, joskus sillonki.

11. Jokaikinen kerta ostoksilla ollessa mun pitää laskee alennukset laskimella, vaikka osaisin laskee ne päässäni. Viime shoppailureissun jälkeen mua alko oikeen naurattaa, että ihan tosissani laskin kännykällä paljonko 60 eurosta on -20% :-D

12. Kun joku kertoo tai kerron ite jotain ällöttävää, niin pudistan päätäni irvistyksen kera ja hetken päästä teen niin uudestaan, vaikka se asia ois mennyt jo ohikin.

10 kommenttia:

 1. Siis mullakin on aina puhelin äänettömällä! Inhoon sitä, kun jonkun puhelin piippaa kokoajan jostain Whatsapp-viesteistä :D en tiiä mikä siinä on...

  VastaaPoista
 2. Voi mulla kuule ihan mullakin pätee noi kohdat 3, 5, 6 ja 11! :D

  VastaaPoista
 3. Voi piru tästä listasta löyty ihan älyttömän paljon samoja piirteitä! :D

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hah ihan parasta, että jotkut pystyy samaistumaan! :D

  VastaaPoista
 5. Siis mä pystyn samaistuun näihin moneen kas kaikista eniten varmaan 1,3,4,9 ja 12 toi ykkönen on silleen et en välttämättä ees saa unta sen jälkee muutamaan tuntiin xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi! Toi on kyllä ihan totta, että unta ei sen jälkeen äkkiä saa ;D

   Poista
 6. 1, 3, 4, 9 ja 11 pätee myös muhun :D

  VastaaPoista