#PENKKARIT2015

2/25/2015

Hejsan! Mulla on takana hieman raskaammat päivät, eikä fiilis kyllä vieläkään oo yhtään kohonnut, joten blogiin kirjoittelu ei oo ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Halusin nyt kuitenkin vihdoin (erittäin jälkijunassa) tulla jakamaan muutamat kuvat meidän penkkaripäivästä, joka oli kieltämättä vallan mainio!
me rekka asut penkk abi ihaa

Päivä alkoi kivasti lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen, kun haettiin ryhmänohjaaja herkkuaamiaiselle (kyllä kuulkaas maistui hyvä ruoka sinä aamuna...). Aamupalan jälkeen suunnattiinkin koululle, missä se kunnon hauskuus alkoi. Karkkien heittelyä, nuorempien naaman suttausta huulipunalla, abivideon katselua... Päivä huipentui vielä rekka-ajeluihin, kun pyörähdettiin muilla kouluilla.

Musta on niin hassua, että tota päivää odotettiin niiiin paljon koko lukion ajan ja nyt siitä onkin jo parisen viikkoa aikaa. Mutta no, odotus kyllä todellakin palkittiin ja kaikki mielikuvat tosta päivästä piti hyvinkin paikkansa. Päivä oli kerrassaan ihan huippuhauska eikä se hevillä unohdu!

PS. Olis tietty ollut kiva jakaa oikein kunnon fiiliskuvia ja laadukkaita sellasia, mutta mä en uskaltanut ottaa kameraa tolloin mukaani. Onneks kuitenkin sain parit kuvat Sofilta ja kännykänkin kuvakansiosta löytyi muutama käyttökelpoinen!

9 kommenttia:

 1. Moikka! Kivoja kuvia oot saanu, vaikka kamera unohtuki.
  Saako kysyä, miks on raskaita päiviä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ylppärikirjotukset?

   Poista
  2. No moi! Kiitos, kiva kuulla :)

   Voi kun voisinkin sanoa, että kirjoitusten takia, mutta todellisuudessa menetin läheiseni :-(

   Poista
  3. voi ei :O ei kai kukaan vain kuollut ole?

   Poista
 2. Onko toi tyttöelefantti se stop for a minute -blogin Sofi? :-)

  VastaaPoista
 3. Moi! Oon ite ettinyt ihaa-pukua, mutta en ole uskoltanut tilata ulkomailta ku pelkään että toimituskulut tai tullimaksut ovat järkyttävän suuret. Mistä itse tilasit asun ja jos olet halukas myymään tai vuokraamaan niin olisin kiinnostunut puvusta! Sähköpostini on milla.partanen9@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Puku on valitettavasti jo myyty eteenpäin, mutta tilasin se brittien amazonista, juurikin sen takia ettei tulleja tulis :-) Mä kans vähän pelkäsin toimitusaikaa, mutta yllätykses se tulikin muistaakseni viikossa ellei jopa alle, eli amazonia voin kyllä suositella! :) Tossa vielä suora linkki mun tilaamaani: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007997Z62?ref_=cm_cr_ryp_prd_ttl_sol_0. Toivottavasti oli apua!

   Poista
 4. Kiitos paljon, enköhän sen sitten uskalla tilata!

  VastaaPoista