VIA IPHONE

3/29/2015

Mun viime päivät ovat kuluneet täysin samalla kaavalla. Oon käynyt töissä, joidenka jälkeen ehkä treenaamassa ja illalla kattonut vaan telkkua tai hionut blogin ulkoasua. Hassua kyllä, en oo pitänyt yhtäkään rehellistä löhöilypäivää kirjotusten jälkeen, vaikka kuinka uhosin että makaan ainakin kaks päivää. Toisaalta sen kyllä huomaa väsymyksessä, mutta kuten mamikin totes, sellasta se on!

IMG_6507_Fotor_Collage

1&2. Vielä parit kuvat niistä abihulinoista, joita ei vaan voi hehkuttaa liikaa! 3. Hyh, tätä ei tuu kyllä ikävä ollenkaan 4. Uusia iiihania treenipökiä hakemassa!

IMG_6048_Fotor_Collage

5. Oon innostunut ihan uudella tavalla salilla käymisestä ja välillä tuntuukin, että haluaisin tehdä pelkästään sitä.. 6. Kattokaa nyt kuinka pirtsakat pöksyt, en kestä! 7. Haha, niin kaunis näky. Oltiin kuukausi takaperin halliturnauksessa, ja pelasin ekaa kertaa koskaan etukentällä eli joissakin tilanteissa ehkä 4 metrin päässä lyöjästä yök, ja tietysti sain heti kovan lyönnin jalkaan. Taisinkin todeta siinä maassa maatessa, että s**tanan etukenttä :-D Eikä oo muuten viekään täysin parantunut! 8. Takaisinheitto viime kesään ja Tallinnan reissuun. Kevät sais kyllä jo kunnolla tulla, tollanen epämääränen lumikuravellikeli on turhauttavaa

IMG_6549_Fotor_Collage

9. Meitsie 10. Jäädytetyt viinirypäleet oli kirjotusten aikaan (ja muutenkin) ihan supereita naposteluun! 11. Ah mikä tunne, kun sain vikan kirjotuspäivän jälkeen siivota huoneeni kirjoista 12. Ja kirjotusten loppumistahan piti tietenkin juhlistaa yhdessä lempiravintolassa... Tästä puheenollen, jos oisin ollut täysin rehellinen, niin ravintolaruokakuvia ois ollut varmaan tusina enemmän heh..

IMG_7140_Fotor_Collage

13. Piiitkästä aikaa kiertelemässä kauppoja 14. ...ja saaliina monta ihanaa paitaa sekä muita jutskia. 15. Ostin elämäni ensimmäisen MAC:in tuotteen enkä kyllä yhtään ihmettele, minkä vuoks kyseistä merkkiä hypetetään niin kauheesti... Haluaisitteko muuten nähdä kunnon ostospostausta? 16. Teen varsin mielelläni töitä, mutta kieltämättä näitäkin fiiliksiä tulee melko useinkin.

3 kommenttia:

 1. Missä oot töissä, jos saa kysyä? :) Ja ostospostaus olis tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. samaa kans kyselisin että missä oot töissä? :) ja ostospostaus kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan äitini työpaikalla pikku toimistoapulaisena ;D "kunnon" töitä pitäis pikapuoliin haeskella.

   Kiva kuulla, enköhän mä sellasen sitte tee! :-)

   Poista