ANY IDEAS?

7/28/2015

Päätin kuulkaas tällä kertaa pyhittää kokonaisen postauksen ihan vaan sille, että kysyn teiltä postaustoiveita. Vaikka multa itseltä löytyykin ideoita, niin haluaisin kuulla mitä nimenomaan te lukijat haluaisitte täällä blogissa nähdä! Faktahan nimittäin on, että ilman teitä ihania tätä blogiakaan tuskin olisi, joten ilman muuta haluan tietää mistä te tykkäätte ja mikä teidän mielestä on kiinnostavaa luettavaa :-)

IMG_8793 IMG_8803

Eli, jos teillä on mielessä mitä vaan toiveita tai ideoita postauksien suhteen, niin nyt, kertokaa ihmeessä! Mä toteuttelen toiveita aina mahdollisuuksieni mukaan, ja tykkään ihan hirveesti siitä että saan toteuttaa jotain sellaista, mitä juuri te ootte toivoneet.

Ja psst, enpä oo varmaan missään vaiheessa huomannut toivottaa teitä kaikkia uusia lukijoita tervetulleeksi - teitä kun on pikku hiljaa kertynyt koko ajan lisää 

6 kommenttia:

 1. voisit tehdä pitkästä aikaa kysymyspostauksen ja sitten esimerkiksi myday, jonkinlainen treenipostaus ja vaikka ruokapäiväkirja vois olla kiva :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kysymyspostaus olis kiva, kun on uusia lukijoita kuten mie! Myös jotkut kauneuteen liittyvät, kuten meikkipostaus, miten hoidat ihoasi yms olis kivoja, myös vaatekaapin sisältö/kulmakivet on hauska ja faktapostaukset :)

   Poista
  2. Kiitos molemmille ideoista! Kysymyspostaus voiskin olla aika jees pitkän ajan jälkeen :-)

   Poista
 2. Treenipostaus, puhelinkuvat, myday, kaikenlaiset videot (esimerkiksi se myday tai jotain haasteita), outfit ideas -kollaasit, lifegoals -postaus, 10 outoa faktaa susta tai jonkinlainen mielipidepostaus jostain ajankohtaisesta aiheesta! :)

  VastaaPoista