ARBORETUM

8/22/2015

Me vietettiin viime viikonloppuna aikaa sukulaisten luona Tampereella, mitä olikin taas pienen ajan jälkeen tullut hieman ikävä. Siellä kun tuntuu aina olevan jotenkin niin leppoista ja ihanaa. Käytiin samalla reissulla myös asuntoesittelyssä, mikä sai mut kyllä viimeistään vakuuttuneeksi siitä, kuinka mielelläni asuisin kyseisessä kaupungissa.

IMG_9784
IMG_9656 IMG_9772 IMG_9790 IMG_9778 IMG_9661 IMG_9776(2)

Meillä oli pienempinä aina kesäsin tapana käydä ruokkimassa sorsia isovanhempien lähellä sijainneessa puistossa ja vitsit, mitkä nostalgiat nousi pintaan kun käytiin vuosien jälkeen käppäilemässä kyseisessä puistossa - Hatanpään Arboretumissa. Tällä kertaa pienemmät serkut sai tosin ruokkia sorsia, kun itse vain ihastelin maisemia ja napsin kuvia. Arboretum on ihan älyttömän nätti puisto ja siellä viihtyis varmasti tuolloista tunninmittaista visiittiä reippaasti kauemminkin.

PS. Muistakaahan, että voitte laitella mulle kysymyksiä edelliseen, eli tähän postaukseen :-)

4 kommenttia:

 1. Toi puisto oli naperona ihan parasta isovanhempien kanssa! Vuos sitten sisko asui tuon lähellä niin silloin tuli käytyä siellä aina lenkillä, mutta nyt kävin viimeksi siellä kuvaamassa rippikuvia. Ihana paikka<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin! Mä itse asiassa tokaisinkin tolla visiitillä, että noissa maisemissa ois saanut kyllä upeat ylioppilaskuvat otettua... :-)

   Poista
 2. Hei, miten oot saanu noi sosiaalisen median kuvakkeet lisättyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moips! Mä taisin itse tehdä ton ohjeistuksen mukaan: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2014/08/some-ikonit-blogin-sivupalkkiin.html :)

   Poista