MY #WKND15

8/12/2015

Täällä jälleen, viikonlopun festareista selvinneenä! Viikonloppuna olleet Weekendit oli tosiaan siis mun ekat festarit ikinä ja mä kyllä nautin niistä ihan täysin siemauksin. Vaikka edelleen saa facestakin lukea kaiken maailman valituksia, niin mä en kyllä löytänyt mitään valittamisen aihetta viikonlopun aikana - en edes jonotuksesta tai niistä alaikäisistä, joista monet ovat näyttäneet ottaneen nokkiinsa. Tai löysin, mutta en antanut sen pilata mun fiilistä millään tavalla.

IMG_2092

Weekend Festivaleilla soitettava musiikki on sellasta, mistä mä tykkään ite kyllä aivan älyttömästi ja tän vuoden esiintyjät kuului ehdottomasti niihin omiin lemppareihin. Martin Garrix, Tungevaag & Raabana, Armin van Buuren, Hardwell, Showtek, Avicii, näin muutamia mainitakseni. Huhhuh, ei kyllä jättänyt kylmäksi yksikään artisti (paitsi Guetta, jonka keikka oli kyllä melkoinen pettymys).

IMG_2040 IMG_2023 IMG_1949

Me oltiin molempina päivinä ainoastaan päälavan läheisyydessä, missä fiilis oli koko ajan huikea, mutta illan pimentyessä tällainen tavallinen tallaajakin pääsi kyllä ihan uusiin sfääreihin. Kaikki ne ilotulitukset, tulisuihkut ja erilaiset valoefektit pimeällä nostattivat tunnelmaa huomattavasti. Yhdessä vaiheessa Tuomaskin tokaisi, että maakin tuntuu tärisevän kun musiikki pauhasi ja monet tuhannet hyppivät yhtä aikaa.

IMG_2094

Että sellainen viikonloppu! Huikea kokemus takana eikä viikonlopun tuomat fiilikset oo vieläkään kunnolla hävinneet. Uusia ja vanhoja tuttavuuksia, hyvä fiilis sekä musiikki - niistä oli tuo viikonloppu tehty. Eikä varmaan jäänyt kellekkään epäselväksi, että ens vuonna ehdottomasti uudelleen!

Oliko teistä lukijoista monet Weekendeillä? Mitäs te tykkäsitte? :-)

2 kommenttia:

 1. "Jes", joku toinenkin on samaa mieltä Guettan keikasta! Siis se oli niin surkea, että meinas itku tulla :-D Ajattelin aluski, että kohta se repäsee ja pistää oikeen kunnon shown pystyyn, mutta siinä vaiheessa kun sen soittoaikaa oli 10 minuuttia jäljellä eikä mitään ollut tapahtunut tajusin, että oli peli menetetty :-D Miten ihmeessä se oli niin huono, en ymmärrä :| Muut esiintyjät oli kyllä ihan huikeita ja koko viikonloppukin, enkä käsitä miten niin monet jaksaa valittaa KAIKESTA... Ei ketään heitä tonne festareille kuitenkaan pakota ;)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo blaah, mä ootin kyllä superisti enemmän ja kehtasin vielä elätellä toiveita kun oli puolisen tuntia soittoaikaa jäljellä mutta ei hitto, oli kyllä täys floppi!

   Se on kyllä ihan fakta! Toki ihmiset ottaa eri asioista nokkiinsa mut huhhuh, ei silti aivan joka asiasta tarvitsis valittaa :-D

   Poista