BLOGIYSTÄVÄKIRJA

9/29/2015

Haudihau! Työviikko on taas pyrähtänyt käyntiin ja jostain syystä multa löytyy paljon enemmän energiaa asioiden tekemiseen verrattuna vaikka viime viikkoon. Blogikin on jäänyt sen takia hiukan taka-alalle, mutta nyt jaksaa tehdä tätäkin hommaa.

Bongasin hetki takaperin Essin blogista Blogiystäväkirja -postauksen ja mä tykkäsin ideasta niin kovin, että päätin itsekin toteuttaa sen! Oli muuten ihanan nostalgista, kun just tänään laatikoita siivoillessani löysin pari vanhaa ystäväkirjaa - ne kun oli silloin pienenä niin must juttu ja innoissaan aina odotti ystävien vastauksia ;-D

SUOSIKKI…

...kaupunki? Suomen kaupungeista mun ehdoton lemppari on Tampere, mutta niistä ulkomaan kaupungeista joissa oon käynyt, Tukholma vie voiton!

...lomakohde? Mä en oo siis käynyt kunnon lomilla muualla kuin Espanjassa ja Thaimaassa ja molemmissa on tietty hyvät puolensa, mutta Thaimaa taitaa viedä silti pidemmän korren!

...biisi? Lukas Grahamin 7 Years on soinut nyt melkoisesti viime aikoina, niin ihana!

...ravintola ja annos? Aah, muistan ikuisesti Tampereen New Yorkissa syödyn salaatin friteeratuilla katkaravunpyrstöillä - harmi kun sitä ei vaan enää saa. Mut no, New York on silti aikas hyvä perus burgeriannoksellaan vaikkapa.

...juoma? Kylmä Cola Zero, en vaan pääse yli enkä ympäri riippuvuudestani.

IMG_0781  

...leffa? Ps. I Love You tulee aina ekana mieleen.

...sarja? Gossip Girl!

...kirja? En kyllä edes muista, koska olisin viimeks kokonaisen kirjan lukenut joten en osaa sanoa.

...asu? Perusvarma on aina mustat farkut, löysä valkoinen t-paita sekä musta nahkatakki.

...meikkituote? Anastasian Dipbrow Pomade on ihan lemppari kuten myös MACin huulipuna.

...hiustuote? Paul Mitchellin Skinny serum.

...sovellus? Hmm, ehkä Snapchat.

...instagrammaaja? kristinsundberg on kovin mun mieleen, kuten myös esimerkiksi amandakhamkaew

IMG_1110  

Aamurutiinisi? Ekana petaan sängyn, sitten meikkaus, vaatteiden valitseminen ja aamupala.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Vaikka ja mitä kivaa ja ei niin kivaa! Pino toppeja ja farkkuja, urheiluvaatteita kahden laatikon verran ja taas liian vähän esimerkiksi neuleita.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Mä oon tosi huono pakkaaja ja pakkaankin useimmiten ihan liikaa tavaraa mukaan. Välttämättömimpiä ovat kuitenkin kamera, kosmetiikka sekä tietysti vaatteet ja laturit... eli öö kaikki? :-D 

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? No enpä mitään kummempaa, yleensä vaan makoilen sohvalla kone sylissä.

Mitä laukustasi löytyy aina? Huulipuna, aina.

IMG_0446  

Viimeisin sisustusostoksesi? Pussilakanat.

Viimeisin WhatsApp -viesti? Sofilta ryhmässä "Aa *kieliemoji*"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Haha, shoppailuun varmaan Seppälä (vaihtoehtoina kun on Moda tai se :-D), syömiseen Face ja drinkeilleee, no vaikka Stage.

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Pakollisia on ainakin farkut, nahkahanskat, takki sekä huivi. Just edellisessä postauksessa muuten näkyykin must have juttuja!

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Joku minireissu, ravintolaillallinen ja elokuvissa käyminen tai vaikkapa parit meikit MACilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti