TYTTÖJEN REISSU

12/15/2015

Huuuuuh, täällä ollaan jälleen! Mä niin kuvittelin, että panostan blogiin joulukuussa aikasempaa enemmän mutta kuinkas onkaan mennyt? Ei hyvin. Vein parisen viikkoa sitten koneeni huoltoon erinäisten vikojen vuoksi ja intopiukassa hain sen jo viikon päästä takaisin - korjaamattomana. Kerrottin, että koneen testauksen mukaan se toimii normaalisti, mutta p*askanmarjat! Yritä siinä sitten itse peukalo keskellä kämmentä korjata netin ihmeellistä maailmaa apuna käyttäen...

Mennääs nyt kuitenkin iloisempiin aiheisiin, nimittäin menneeseen viikonloppuun! Me oltiin jo alkusyksystä puhuttu, että toteutetaan meidän tyttöporukalla viikonloppureissu ehkäpä Helsinkiin ja sinnehän me sitten lähdettiin.

IMG_2164 IMG_2184 IMG_2223 IMG_2193 IMG_2236 IMG_2248 IMG_2221(3) IMG_2267

Meidän paripäiväiseen reissuun mahtui vaikka ja mitä.

Perjantaina startattiin jo aamupäivästä ja hyvissä ajoin kimpsut ja kampsut hotellille heitettyämme suuntasimme keskustaan kiertelemään niin jouluvaloista täyttyneitä katuja kuin muutamia liikkeitäkin - Starbucksin kahvittelua unohtamatta.

Illansuussa käytiin syömässä pitkästä aikaa Vapianossa, minkä jälkeen käppäiltiin takaisin hotellille karkkikaupan kautta jatkamaan iltaa. Maisteltiin viinejä, puhuttiin syvällisiä, herkuteltiin, naurettiin, itkettiin... Ilta kului niin sulavasti hyvässä seurassa, että huomattiin vasta hetki ennen baarien kiinnimenoa katsoa kelloa ja päätettiin siltä seisomalta lähteä äkkiä heittämään parit muuvit tanssilattialle ennen sitä kuuluisaa pilkkua :-D Siispä nukkumaanmeno venyi aamun pikkutunneille asti ja herättiinkin melko huonossa hapessa vain muutaman tunnin yöunien jälkeen. Herkullisen hotelliaamiaisen jälkeen kuitenkin ryhdistäydyttiin ja lähdettin viettämään shoppailupäivää keskustaan kunnes iltapäivällä, kun shoppailut alkoivat riittämään, sanottiin hyvästit Helsingille ja startattiin taas auton nokka pohjosempaan päin.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja ennen kaikkea se tuli varsin tarpeeseen niin yhdessäolon kuin rentoutumisenkin kannalta. Ja vaikka näiden ihanien tyttöjen kanssa näkeminen onkin joka kerta kivaa, niin kyllä vaan tällaiset reissut yltää ihan omalle tasolleen. Juttelutkin kun koostuu jostain muustakin, kuin viimeisimmistä juoruista ja kuulumisista ;D

2 kommenttia:

  1. onpas kivan tunnelmallisia kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, itekin kyllä tykästyin näihin! :)

      Poista